Programma
Jonna Fraser 2019

Jonna Fraser & the Lions

Jonna Fraser & the Lions

donderdag 10 oktober 2019

donderdag 10 oktober 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Op donderdag 10 oktober spelen Jonna Fraser en zijn liveband The Lions in de grote zaal van Paradiso. Met zijn soulvolle stem, de gedrevenheid van een leeuw en een glimlach zo breed als de afstand tussen Zaandam- en Rotterdam Centraal bestormde de rapper in 2015 samen met hiphop-collectief ‘New Wave’ voor het eerst de Nederlandse hitlijsten.

Kort na het megasucces van New Wave bracht Jonna Fraser zijn EP 'Alle Tijd' uit bij Noah's Ark, waarvan de feel-good-ballad ‘Ik Zag Je Staan’ (ft. Ronnie Flex & Idaly) bekroond werd met een gouden plaat. In de opeenvolgende jaren ontpopt Jonna Fraser zich tot een hitkanon door samenwerkingen uit te brengen met o.a. Frenna en Broederliefde.

Inmiddels is het 2019; Jonna Fraser zijn laatste twee albums al een korte tijd geleden uitgebracht en tussen het geklink alle van proostende champagneglazen door kijken Jonna en zijn liveband alvast naar de toekomst; naar het aankomende festivalseizoen, maar vooral naar de voorbereidingen van Jonna Fraser zijn achtste solo project in minder dan vijf jaar tijd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jonna Fraser
Hqdefault 190621 105148

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma