Programma
Joe Jackson2019

Joe Jackson

Joe Jackson

zondag 7 april 2019

zondag 7 april 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

De Engelse singer-songwriter Joe Jackson (echte naam: David Ian Jackson) mag met recht een veelzijdige artiest genoemd worden. Van new-wave tot pop-platen met jazz-invloeden en zelfs klassieke albums, in zijn inmiddels veertigjarige carrière heeft de eclectische Joe Jackson zijn invloeden uit alle mogelijke muzikale dimensies gehaald. Vooral in de jaren '80 was Joe Jackson zeer succesvol met hits als 'Be my number two' en 'Real men'. Zijn grootste hit is een live-versie van zijn debuutsingle 'Is She Really Going Out with Him?'. Door het uitgebreide repertoire zijn concerten van Joe Jackson altijd een feest der herkenning, maar verwacht ook nieuw werk van 'Fool', het nieuwe album dat begin volgend jaar wordt uitgebracht.

Dit concert is uitverkocht. Er zijn nog wel tickets verkrijgbaar voor het concert in de Oosterpoort in Groningen op zondag 17 maart 2019 en het concert in Metropool in Hengelo op woensdag 10 april.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Joe Jackson
Hqdefault 181008 155747

Steppin' Out

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Joe Jackson in Paradiso Amsterdam

Joe Jackson geeft op maandag 8 april een tweede show in Paradiso Amsterdam.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma