Programma
Jaguar Jaguar website

Jaguar Jaguar

Jaguar Jaguar

donderdag 6 mei 2021

donderdag 6 mei 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Jaguar Jaguar op 6 mei 2021 is helaas afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo. Lees het statement van de artiest hieronder.
English:
The May 6th, 2021 concert of Jaguar Jaguar is cancelled. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo. 

Artist statement
“Met spijt in het hart annuleren we de aankomende Nederlandse shows. De aanslepende corona crisis heeft ervoor gezorgd dat de shows reeds een aantal keer verplaatst zijn geweest. Ondertussen zijn we hard aan het werk aan nieuwe muziek en kunnen we niet wachten om deze binnenkort aan jullie voor te stellen. We zien elkaar terug later met nieuwe muziek! 
Veel liefs en hopelijk tot heel snel,
De lieve jongens van Jaguar Jaguar”

========

Jaguar Jaguar is een nieuwe elektropopsensatie uit Vlaanderen. De band werd eind 2018 opgericht en heeft ondertussen een tweede EP en een bijbehorende korte film uitgebracht, getiteld ‘Madelyn’. Na een reis naar Spanje, waar het vijftal hun eerste EP ‘Montjoi’ schreef, trokken ze zich terug naar de afgelegen Franse bossen om in alle rust aan nieuwe muziek te werken. Het resultaat is daarentegen allerminst rustig te noemen; de ambitieuze EP telt vijf dansbare, zonnige nummers. Hierin zijn het de groovende ritmes die de catchy vocalen voortdrijven en maken de dromerige synths en gitaren het af. Nu is Jaguar Jaguar terug met 'Madelyn – Music from the Short Film': een verzameling van alle in de kortfilm herwerkte versies van EP 'Madelyn', aangevuld met instrumentale soundscapes die door de hele film worden gebruikt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Jaguar Jaguar
Hqdefault 201119 234255

Jaguar Jaguar

Madelyn

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma