Programma
Jadu Heart

Jadu Heart

Jadu Heart

maandag 3 april 2023

maandag 3 april 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

LET OP:
In verband met werkzaamheden voor de deur vragen wij bezoekers op tijd te komen. Meer informatie is te vinden via de website van Gemeente Amsterdam.

Jadu Heart zijn Diva-Sachy Jeffrey en Alex Headford, uit Londen en Huddersfield. In de voetsporen van cult boy/girl-bands zoals Pixies, My Bloody Valentine en Belle and Sebastian, zijn ze buiten de muziekindustrie gegroeid om betekenis te creëren, filosofieën te ontwikkelen en complexe emoties te communiceren met melodie.

Nadat het duo binnen een paar platen overstapte van elektronische shoegaze naar psych-rock naar grungy lo-fi, is het moeilijk te raden welke kant ze nu op gaan, maar hun leger van cult-achtige volgers heeft geleerd om erop te vertrouwen: ze spelen shows over de hele wereld en krijgen gemiddeld 100.000 streams per dag.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Jadu Heart
Hqdefault 221005 164707

Jadu Heart

Burning Hour

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma