Programma
2 Off cam stare

Jaden Smith

Jaden Smith

woensdag 21 augustus 2019

woensdag 21 augustus 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 22:30

Jaden Smith staat op woensdag 21 augustus in de grote zaal van Paradiso. De charismatische rapper, songwriter, producer zoekt graag de grenzen van alternatieve hiphop op. 

In 2012 bracht hij zijn eerste mixtape uit die direct goed in de smaak viel. Twee jaar later kwam het vervolg hierop uit in de vorm van een tweede mixtape. Daar bleef het zeker niet bij, want zijn grootste succes vierde hij in 2017 met de single Icon. De jongeling is inmiddels 500 miljoen streams en een aantal gouden & platina verder en ook in zijn ontwikkeling als artiest staat Jaden Smith niet stil. Dit jaar verscheen 'Erys is coming', zijn derde studioalbum en maakte hij de hype wederom waar op Coachella. De toekomst ziet er dus rooskleurig uit voor de Amerikaan. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Jaden
Hqdefault 190624 104024

Jaden - Icon

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma