Jade bird

Jade Bird

Jade Bird

zondag 11 november 2018

zondag 11 november 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:00

Dit concert is uitgesteld naar woensdag 13 februari 2019. Reeds gekochte tickets blijven geldig of kunnen worden geretourneerd aan Ticketmaster via dit contactformulier. Daarnaast is de locatie veranderd naar Paradiso Noord. Daardoor zijn er nu extra tickets verkrijgbaar voor het concert van Jade bird.

Deze talentvolle dame uit Londen heeft een Britse kijk Americana, wat resulteert in een wonderschone mix van pop, folk, delta-blues en natuurlijk heerlijke traditionele Nashville country. Het Amerikaanse magazine Rolling Stone noemde haar al één van de 10 beste nieuwe Americana artiesten en BBC prees haar debuut ‘Something American’ uit 2017. Jade zelf noemt, naast Patti Smith en countryicoon Loretta Lynn, haar oma en moeder haar grootste inspiratiebronnen. En dat vinden wij ontzettend zoet en stoer, net als haar nummers.  

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Jade Bird
Deze rijzende Americana-ster uit Groot-Brittannië komt op 11 november naar Paradiso

Jade Bird - Something American

Jade Bird - Something American

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma