Programma
Iconic web

ICONIC – QUEER & PRIDE SPECIAL

ICONIC – QUEER & PRIDE SPECIAL

Friday 26 July

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:59

Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Queer popcultuur en het op handen dragen van queer pop iconen smelten samen tijdens de nieuwe dansnacht ICONIC. Al vanaf de eerste editie verkopen ze steevast TivoliVredenburg uit en bliezen ze The Floor op Best Kept Secret omver met een energieke DJ-set. Tijdens Queer & Pride op vrijdag 26 juli komt het gezelschap richting Amsterdam om een editie in Paradiso met jullie te vieren!

Vera Siemons en Liza van den Brink selecteren tijdens deze nacht de meest fijne tracks van queer pop iconen als Chappell Roan, Lil Nas X, Charli XCX, Billie Eilish, boygenius, Years & Years, Renee Rapp, Sam Smith, Cardi B, Lady Gaga, Kim Petras, Christine and the Queens, girl in red en nog veel meer artiesten die ze niet mogen missen. Dit alles terwijl je kijkt naar bijpassende visuals van VJ Niels Mink. ICONIC brengt een hele nacht queer joy naar de dansvloer!

Line-up

Grote Zaal

  • Vera Siemons & Liza van den Brink
  • VJ Niels Mink

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma