Programma
Hll 01 limburgs leed aangepast

Het Limburgs Leed

Het Limburgs Leed

maandag 28 oktober 2019

maandag 28 oktober 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Zaal sluit: 00:00, Hoofdprogramma: 20:00

Normale ticket
€36,- incl. servicekosten
uitverkocht
Groepsticket 5 halen 4 betalen
€140,- incl. servicekosten
Uitverkocht

Een bijzondere feestavond van, voor en door Limburgers, live in Paradiso. Het programma is een ode aan de zuidelijke way of life, het typische Limburgse levenslied en -onvermijdelijk- het rituele in- en aanhaken. 

Met: Hein Simons, Beppie Kraft, Hadewych Minis, Frans Pollux, Gé Reinders, Ton & Henk (Janse Bagge Bend), Erwin Brepoels, Gino Fey, Bjorn en Mieke, Marleen Rutten, Schintaler

Begeleiding: live band, inclusief accordeonist Bart Storcken.
Presentatie & zang: Lex Uiting.


Ode aan het Limburgs leed

Ze komen allemaal voorbij: kleine leedjes met een traan en het grootste leed (hits en krakers) met een lach. Uitgevoerd door 14 artiesten die met hun werk al jaren in de top van de Limbo Top 100 bivakkeren. Begeleid door een achtkoppige band, inclusief accordeon. De presentatie is in handen van een man die in Holland als side kick bekend werd bij RTL Late Night en in het zuiden wereldfaam geniet als tweevoudig winnaar van de Limbo Top 100: Lex ‘ Nao t Zuuje’ Uiting.


Geen Limburger? Leed betekent in het Limburgs dialect lied. Het Limburgs Leed in Paradiso is daarom niet alleen heel speciaal voor Limburgers, ook Hollandse levenskunstenaars die op deze bijzondere avond willen in- en aanhaken zijn van harte welkom.


Meer informatie op www.hetlimburgsleed.nl


Retouringcar Ticket

Entree inclusief busretour Limburg - Amsterdam.
Opstapplaatsen Maastricht-Heerlen-Roermond-Sittard-Venlo.
Kijk voor meer informatie en vertrektijden op www.hetlimburgsleed.nl of op www.zuidenjacobsreizen.com

Koop hier je retouringcar ticket ->


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma