Programma
Henry Green website

Henry Green

Henry Green

woensdag 8 april 2020

woensdag 8 april 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

(English info below)
Nederlands:
In verband met maatregelen rondom het coronavirus COVID-19 is het concert van Henry Green op 8 april uitgesteld en vindt nu plaats op woensdag 2 september om 19:30 (zaal open: 19:00 uur). De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

English:
In order to help prevent the spread of the COVID-19 virus, the April 8th concert of Henry Green is postponed to Wednesday September 2nd at 19:30h (doors: 19:00h). The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

Producer en zanger Henry Green speelde zich direct in de kijker met zijn sfeervolle elektronica vol subtiele beats en delicate vocalen. Na het uitbrengen van zijn eerste twee EP’s was de artiest uit Bristol in 2018 klaar voor de release van zijn debuutalbum ‘Shift’. Het leverde hem vergelijkingen op met artiesten als Bonobo, Jon Hopkins en Four Tet en hij werd opgepikt door blogs als The Line of Best Fit, Mixmag en DIY. Zo verzamelde hij in zijn nog korte carrière al meer dan honderd miljoen streams, stond in de voorprogramma’s van London Grammar, Nick Mulvey en Aquilo en verkocht shows uit door heel Europa. Momenteel werkt Henry Green aan langverwacht nieuw materiaal, waarmee hij in 2020 op tour gaat.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Henry Green
Op woensdag 8 april 2020 geeft producer en zanger Henry Green een concert in Paradiso Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Henry Green

Shift

Op woensdag 8 april 2020 geeft producer en zanger Henry Green een concert in Paradiso Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Henry Green

Something

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma