Programma
7 Harouna Samake photo by Carolina Vallejo web

Harouna Samake

Harouna Samake

maandag 30 november 2020

maandag 30 november 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Harouna Samake kon vanwege aangescherpte coronamaatregelen niet doorgaan op de eerder geplande data in 2020. Om die reden is het concert verplaatst naar donderdag 31 maart 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
Due to COVID-19 measures, the shows of Harouna Samake had to be postponed. Therefore, the concert is rescheduled to a new date: it will now take place on Thursday, March 31st, 2022. All bought tickets remain valid for the new date. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

======

Harouna Samake wordt beschouwd als een van Mali’s beste kamele n’goni spelers. De kamele n’goni is een snaarinstrument dat lijkt op een kora. Samake speelt al achttien jaren in de band van de levende legende Salif Keita, en werkte mee aan meer dan 50 albums van andere muzikanten als Bassekou Kouyaté, Djessou Mory Kante en Zani Diabaté. Nu is de tijd aangebroken dat Samake zelf in de spotlight komt te staan.

Zijn langverwachte eigen debuutalbum ‘Kamale Blues’ verscheen in de zomer van 2018. Op dat album vloeien zijn fonkelende gitaar - en kamele n’goni spel moeiteloos samen met zijn betoverende stem, en worden beiden voortgestuwd door groovy bas en percussie. Het resultaat is zeer dansbaar. Zijn teksten, voornamelijk gezongen in het Bambara, verhalen over thema’s als immigratie, gender-relaties en mensenrechten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  Harouna Samake - Blues Chasseur

  Harouna Samake - Blues Chasseur

  Harouna Samake - Blues Chasseur

  HAROUNA SAMAKE 'Try Voice'

  HAROUNA SAMAKE 'Try Voice'

  HAROUNA SAMAKE 'Try Voice'

  Ticket to the Tropics-pas 2020

  Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2020. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 10 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2020. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

  Route naar Tolhuistuin

  Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

  Paradiso Programme

  Programma