Programma
Gay80s

GAY80's

GAY80's

zaterdag 8 juni 2019

zaterdag 8 juni 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 22:30, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:00

Deurprijs 22 euro
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

De allerbeste roze dancehits uit de eighties! Hét decennium van ‘gay icons’ als o.a. Madonna, Bronski Beat, Frankie Goes to Hollywood, WHAM!, Pet Shop Boys, Dead or Alive, Erasure, Bros, Mai Tai, Whitney, Kajagoogoo, Nick Kamen en vele anderen. Soms was de artiest roze, of alleen die éne hit, de clip of was de zanger gewoon een prachtige verschijning.

GAY80’s is dansen op de ultieme pink 80’s megamix: originals, remixes en nieuwe edits. Uiteraard wordt het ook een visueel spektakel vol herkenning. En dat allemaal in het lange PINKsterweekend.

GAY80’s is een productie van Danserette, al 13 jaar organisator van gayfeesten in Amsterdam. 

Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma