Programma
Header image garden

GARDEN

GARDEN

Friday 8 July 2022

Friday 8 July 2022

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 17:00, Zaal sluit: 23:00, Hoofdprogramma: 17:00

Toegang is gratis. Eten a 15 euro te bestellen via de bovenstaande knop.

Iedere vrijdag in juli en augustus, met de eerste editie op 8 juli, kun je in de tuin van de Tolhuistuin naar GARDEN. Het recept is simpel: muziek, een grill en drankjes in een idyllische tuin in Amsterdam Noord. De toegang tot deze verborgen parel is gratis. Het eten wordt bereid door niemand minder dan Kip 'n Drip en dj's draaien amapiano en deep house. 

Vanaf 17:00 uur is de tuin open en om 23:00 uur gaat het feest tot laat door in club Parallel, direct aan de tuin gelegen. 

Eten vooraf bestellen
Om een zo goed mogelijke inschatting te maken en zo min mogelijk weg te hoeven gooien vragen we je om je eten vooraf te bestellen. Je kunt een kipburger + friet en/of een veggie burger + friet bestellen. De link volgt later.

Navigeren naar GARDEN
Zoals gezegd wordt GARDEN georganiseerd op een verborgen parel, maar dan is het wel handig om deze te kunnen vinden. Navigeer daarom naar Buiksloterweg 5C in Amsterdam. Aan de rechterkant zie je de toegangspoort van Tolhuistuin. Loop naar binnen en volg het geluid van de muziek.   

Volgende edities
De volgende editie van GARDEN vinden plaats op 12 augustus.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma