Programma
IMG 1542

Vanguard presents: Elijah Waters

Vanguard presents: Elijah Waters

zondag 26 november 2023

zondag 26 november 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit is het verplaatste concert van zaterdag 15 juli 2023. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

Vanguard
Vanguard is een nieuw muziekplatform dat lokale artiesten support in cross-over genres. Vanguard brengt deze artiesten samen en brengt hun muziek onder de aandacht.

Elijah Waters
Elijah Waters wordt gekenmerkt door zijn diepgaande vocale capaciteiten, emotionele inhoud en ritmische basislijnen. Zijn muziek roept beelden op van natuurlijke landschappen en reflecteert op liefde en verlangen. Elijah is een singer-songwriter die bekendstaat om zijn obsessieve en serieuze benadering van muziek, en zijn teksten tonen scherpzinnigheid. In 2021 tekende hij bij Pulse Publishing en zijn nieuwe zelfgeproduceerde album 'mother, i'm not here' wordt in juni 2023 uitgebracht. De muziek van Elijah Waters combineert folk en r&b met vloeiende melodieën die twijfel en vloeibaarheid uitdrukken.

In samenwerking met Paradiso Vinyl Club worden ‘A4L’ en ‘for a kid’ ook uitgebracht op vinyl.

Line-up

Bovenzaal

  • Elijah Waters

Paradiso Vinyl Club

Tijdens dit concert zal de single van Elijah Waters worden gepresenteerd 'A4L / for a kid', die uitgebracht wordt op 7” wit vinyl. Deze exclusieve vinylsingle komt tevens uit op Paradiso Vinyl Club, het onafhankelijke platenlabel van Paradiso dat opkomend Nederlands talent steunt. Leden van Paradiso Vinyl Club kunnen gratis met een vriend(in) naar deze releaseshow. Ben jij lid en wil je hierbij zijn? Stuur een mail naar [email protected] met als onderwerp ‘Elijah Waters’ en of je in je eentje komt of met een +1. Let op! De gastenlijst is beperkt. Meer informatie over de Paradiso Vinyl Club? Klik hieronder.

Elijah Waters

Elijah Waters

Grey

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Elijah Waters op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma