Eivør 01 Credit Sigga Ella 1

Eivør + Red Moon

Eivør + Red Moon

Wednesday 28 October 2020

Wednesday 28 October 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Dit concert is uitgesteld naar woensdag 27 oktober 2021. Je tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

EN: This concert is postponed due to the corona virus. The new date is Wednesday October 27th, 2021. Your tickets remain valid for the new date. Ticket buyers will receive an e-mail regarding more information.

Eivør Pálsdóttir is een zangeres en songwriter van de Faeröer Eilanden. Ze was vanaf 1999 lid van de Faeröerse rockband Clickhaze maar begon daarnaast ook een solocarrière onder de naam Eivør. Ze zingt in het Faeröers, IJslands, Engels, Noors en Zweeds in afwisselende muziekstijlen zoals rock, jazz, folk, pop en klassiek. Soms neigt het naar Kate Bush, soms naar Zola Jesus, meestal gemixt met invloeden van traditionele Faeröerse muziek. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Eivør
Op 28 oktober staat Eivør in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Eivør

Surrender

Op 28 oktober staat Eivør in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Eivør

Famous Blue Raincoat

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma