Programma
Destroyer website2

Destroyer + Anna B. Savage

Destroyer + Anna B. Savage

Thursday 30 April 2020

Thursday 30 April 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Destroyer is verplaatst naar woensdag 21 september 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Destroyer op 30 april is uitgesteld naar maandag 1 februari 2021 en vindt nu plaats in Paradiso Noord. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe locatie en de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. Belangrijk: het verplaatste concert is niet toegankelijk met de Indiestadpas.
English:
The April 30th concert of Destroyer is postponed to Monday February 1st, 2021. Please note: this show is moved to Paradiso Noord. Bought tickets remain valid for the new location and the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. Important: the Indiestad pass does not grant access to the postponed concert.

=============

Destroyer is het langlopende soloproject van Dan Bejar, ook bekend als bandlid van The New Pornographers. De poëtische crooner uit Canada verkent door de jaren heen verschillende stijlen, van elektronische folk en seventies-invloeden tot aan het gelikte jaren 80-popgeluid van de spraakmakende plaat ‘Kaputt’. Welke weg  Destroyer ook inslaat, zijn cryptische teksten en karakteristieke stemgeluid staan op elk album centraal. Zo ook op zijn nieuwe synth-rocksingle ‘Crimson Tide’, waarmee hij zijn dertiende album ‘Have We Met’ aankondigt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Destroyer
Hqdefault 191118 160916

Destroyer

Crimson Tide

Hqdefault 191118 160917

Destroyer

Kaputt

Hqdefault 200218 160455

Anna B Savage

III

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma