Programma
De Likt 2 Naomi van Heck

De Likt + SUBFICTION + Bowie

De Likt + SUBFICTION + Bowie

zaterdag 28 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:15, Hoofdprogramma: 20:15

Na afloop van het uitverkochte De Likt concert vindt er een afterparty plaats in de kelder. Deze is toegankelijk voor publiek.

De Likt brak in 2015 bij het grote publiek door met singles als ‘Ja Dat Bedoel Ik’ en ‘Bloed Aan De muur’, waarmee frontman Jordy Dijkshoorn en producers Giorgi Kuiper en John van Beek hun plek opeisten in het Nederlandse livecircuit. Na een pauzejaar waarin Jordy met een gebroken nek in het ziekenhuis lag, kwam het trio sterker terug dan ooit met tweede album 'De Derde' en samenwerkingen met o.a. De Staat, Jack Parow en Akwasi.

Op laatste album 'Ctrl-Alt-Delikt' flirt het raptrio tegelijkertijd met een retro-digitale (game)sound én een meer organisch, analoog geluid. Ctrl-Alt-Delikt blijkt het laatste hoofdstuk van De Likt, want na bijna tien jaar stopt de Rotterdamse act. Maar niet voor ze hun laatste clubshow spelen in Paradiso.

Support: SUBFICTION + Bowie

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Likt
  • SUBFICTION
  • Bowie
Hqdefault 221010 181706

De Likt

De Boys Are Back In Town

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma