Programma
Damian Marley

Damian Jr. Gong Marley

Damian Jr. Gong Marley

Thursday 4 August 2022

Thursday 4 August 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

In verband met onvoorziene omstandigheden is het concert van Damian "Jr. Gong" Marley op vrijdag 5 augustus afgelast. Ticketkopers kunnen naar het concert op donderdag 4 augustus 2022 en hebben een e-mail ontvangen over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo

Op donderdag 4 en vrijdag 5 augustus staat Damian "Jr. Gong" Marley in de Grote Zaal van Paradiso. De zoon van Bob Marley stond ooit bekend als de 'Youngest Veteran', maar wordt nu gezien als een wijze voor zijn community. Dat hij niet alleen de zoon van is bewees hij menigmaal. Vanaf jonge leeftijd drukte hij een stempel op reggaemuziek en won hij als eerste reggae artiest een Grammy buiten de Reggae-categorie met het album 'Welcome to Jamrock'. Damian tourde met zijn vorige album, 'Stony Hill' uit 2017 de wereld over en ging meerdere succesvolle samenwerkingen aan met verschillende artiesten. Met zijn muziek probeert hij niet alleen zijn eigen stem te laten horen. Het gaat hem juist om het doorgeven van boodschappen van hen die niet in staat zijn te spreken. Een mooie missie die het meer dan waard is om live te horen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Damian Marley
Hqdefault 220121 160741

Damian "Jr. Gong" Marley - Speak Life

Hqdefault 220121 160742

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma