Programma
Cocaine piss

Cocaine Piss

Cocaine Piss

zondag 30 december 2018

zondag 30 december 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het uit Luik, België afkomstige Cocaine Piss maakt agressieve en extreem snelle punkrock. Bewijs daarvoor is het volwaardige debuutalbum 'The Pool' met twaalf nummers die bij elkaar nog geen kwartier in beslag nemen. Voor het tweede album 'The Dancer' vlogen de Belgen naar Amerika om met de legendarische Steve Albini (Fugazi, Shellac) op te nemen in Albini's even legendarische Electrical Audio Studio in Chicago.

Eerder op de avond speelt het Belgische Millionaire in de grote zaal van Paradiso. Een ticket voor het concert van Millionaire geeft ook toegang voor het concert van Cocaine Piss. Een ticket voor dit concert van Cocaine Piss geeft géén toegang tot het concert van Millionaire. 

Afterparty in de grote zaal: Oud & Vernieuwend
Direct na het concert van Millionaire en Cocaine Piss nemen de Volcano Boys je mee de nacht in met een mix van oude en nieuwe indie, electro, soul en rock 'n roll. Het dj-duo was dit jaar onder meer verantwoordelijk voor uitbundige feestjes op Lowlands, Down The Rabbit Hole, Into The Great Wide Open en hun eigen dive-bar The Casbah op Best Kept Secret Festival. Reden te meer voor een eindejaarsfeest in de grote zaal van Paradiso.  

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Cocaine Piss

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. 

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma