Programma
Candy 20160823 together 6526 B def

Candy Dulfer

Candy Dulfer

woensdag 6 december 2017

woensdag 6 december 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Saxofoniste Candy Dulfer sluit 2017 in stijl af met een concert in Paradiso. Het concert (de enige clubshow in Nederland dit najaar) vormt een passend slotakkoord van een zeer succesvol jaar, waarin de saxofoniste samen met haar band over de hele wereld reisde ter promotie van haar nieuwe album ‘Together’.

Ook speelde ze op drie jazz cruises, stond met de Ladies of Soul drie avonden in een uitverkocht Ziggo Dome en tourde uitgebreid door de USA, Japan en door heel Europa. Daarnaast legt ze momenteel de laatste hand aan haar autobiografie die dit najaar verschijnt. 

Candy Dulfer staat bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkt samen met de beroemdste sterren (waaronder Beyoncé, Prince, Aretha Franklin, Blondie, Maceo Parker, Dave Stewart en Van Morrison), speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht ruim 2,5 miljoen solo-albums wereldwijd, en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Candy Dulfer

Live bij RTL Late Night

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma