Programma
Brothers

Brothers of a Feather

Brothers of a Feather

Saturday 15 February 2020

Saturday 15 February 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 21:00

Er geldt een maximum van vier tickets per bestelling
  • Beperkt aantal tickets per persoon

The Black Crowes ging in 2015 uit elkaar, maar gelukkig zijn de broers Rich en Chris Robinson sinds eind 2019 weer herenigd. Dat viert de legendarische band met een uitgebreide wereldtournee, die op 28 oktober ook AFAS Live aandoet. Maar voor het zover is geven Chris en Rich Robinson een exclusief akoestisch concert in Paradiso Noord. Een mooie herintroductie met de muziek van de legendarische bluesband die sinds het dertig jaar geleden verschenen debuut 'Shake Your Money Maker' tientallen miljoenen platen verkocht. 

De broers deden met The Black Crowes Paradiso voor het laatst aan in 2013, maar bezochten de zalen met eigen projecten als The Magpie Salute en Chris Robinson Brotherhood nog regelmatig. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Rich Robinson
  • Chris Robinson
Hqdefault 200205 145516

Brothers of a Feather

Driving Wheel

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma