Brothers

Brothers of a Feather

Brothers of a Feather

15 feb 2020

15 feb 2020

Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 21:00

Er geldt een maximum van vier tickets per bestelling

The Black Crowes ging in 2015 uit elkaar, maar gelukkig zijn de broers Rich en Chris Robinson sinds eind 2019 weer herenigd. Dat viert de legendarische band met een uitgebreide wereldtournee, die op 28 oktober ook AFAS Live aandoet. Maar voor het zover is geven Chris en Rich Robinson een exclusief akoestisch concert in Paradiso Noord. Een mooie herintroductie met de muziek van de legendarische bluesband die sinds het dertig jaar geleden verschenen debuut 'Shake Your Money Maker' tientallen miljoenen platen verkocht. 

De broers deden met The Black Crowes Paradiso voor het laatst aan in 2013, maar bezochten de zalen met eigen projecten als The Magpie Salute en Chris Robinson Brotherhood nog regelmatig. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Rich Robinson
  • Chris Robinson
Hqdefault 200205 145516

Brothers of a Feather

Driving Wheel

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (eerder bekend als Paradiso Noord) is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Verder kun je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen. Ten slotte is het ook mogelijk om voor het concert een hapje te eten in het restaurant. 

Paradiso Programme

Programma