Programma
Paradiso

Brood & Spelen - live: Amber Kamminga, An Adverse Copy

Brood & Spelen - live: Amber Kamminga, An Adverse Copy

Sunday 3 January 2016

Sunday 3 January 2016

Locatie: Paradiso Noord (IJzaal), Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kunt u alleen pinnen.

Paradiso organiseert in samenwerking met de Herman Brood Academie: brood & spelen. Iedere zondagmiddag kun je in de prachtige IJzaal (Paradiso Noord) gratis kijken naar jonge, talentvolle artiesten. Geniet met een drankje van intieme optredens met het mooie uitzicht over ’t IJ als achtergrond.

Amber Kamminga is een singer-songwriter uit Grootebroek, Nederland. Met invloeden als Jewel, Taylor Swift en The Wreckers is het country-randje aan haar simpele, maar mooie popnummers onvermijdelijk. In 2014 zette ze de eerste stappen op het podium en in september bracht ze haar eerste demo-EP ‘Sweeter Than This’ uit. Sindsdien is ze meerdere keren bij 3FM te gast geweest en heeft ze gespeeld bij o.a. Radio 1, Radio 5, Paradiso, Festival The Brave, Woodlands Festival en Winston Kingdom in Nederland en Bar Lubitsch in Los Angeles. Begin 2015 hebben gitarist Dave ‘Clayton’ Neijsen en drummer Ruben Atteveld zich bij bassist Pascal Keyner en Amber Kamminga gevoegd. Hetzelfde jaar zijn ze nog geselecteerd voor deelname aan de Amsterdamse Popprijs.

An Adverse Copy is ontstaan op de Herman Brood Academie en komt uit Utrecht. Deze steenharde Stoner-Blues band combineert rauwe energie en scheurende Riffs met een flinke dosis Fuzz. Triggerfinger, The Queens of the Stone Age en Jack White worden samengebracht in een groots geheel vol gitaargeweld, zonder het oog voor subtiliteit te verliezen. In de korte tijd dat An Adverse Copy bestaat zijn er al meerdere zalen, waaronder Paradiso, aangedaan en wonnen ze de Battle of the Bands in Alphen aan de Rijn.

Paradiso Programme

Programma