Bright Eyes website

Bright Eyes

Bright Eyes

maandag 23 augustus 2021

maandag 23 augustus 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Van elk verkocht ticket wordt € 1 aan een goed doel geschonken. Kijk voor meer informatie onderaan deze pagina.

Het concert van Bright Eyes is verplaatst naar maandag 22 augustus 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.


Bright Eyes is terug. De geliefde indierockband rondom tekstschrijver en frontman Conor Oberst werkt na een stilte van negen jaar weer aan nieuw materiaal. Deze langverwachte terugkeer markeert een nieuw hoofdstuk in het indrukwekkende oeuvre van de band, waar zeer gewaardeerde en uitstekend ontvangen albums als ‘Fevers and Mirrors’, ‘I’m Wide Awake, It’s Morning’ en ‘Cassadaga’ deel van uitmaken. Bright Eyes staat al sinds eind jaren negentig bekend om melodieuze, maar weerbarstige indiefolknummers, die worden gevoed door Obersts bijtende en kritische teksten en zijn onconventionele stemgeluid.

De band, bestaande uit Conor Oberst en kernleden Mike Mogis en Nathaniel Walcott, tekende onlangs bij het toonaangevende indielabel Dead Oceans. In 2011 bracht Bright Eyes het meest recente en negende album ‘The People’s Key’ uit. Het bleef overigens niet stil in de afgelopen negen jaar; Oberst bracht vorig jaar met singer-songwriter Phoebe Bridgers nog een goed ontvangen debuut uit onder de naam Better Oblivion Community Center, waarmee hij ook in Paradiso optrad. Daarnaast tourde hij met zijn punkband Desaparecidos en maakte hij meerdere soloalbums.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bright Eyes

Bright Eyes werkt samen met PLUS1.org,  zodat van elk verkocht ticket € 1 aan een goed doel wordt geschonken. Ga voor meer informatie naar de website van de organisatie

Op maandag 23 augustus 2021 geeft indierockband Bright Eyes een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Bright Eyes

Four Winds

Op maandag 23 augustus 2021 geeft indierockband Bright Eyes een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Bright Eyes

First Day Of My Life

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma