Programma
Billy Raffoul web

Billy Raffoul

Billy Raffoul

Tuesday 28 April 2020

Tuesday 28 April 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit concert is uitgesteld naar zaterdag 26 september. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. 

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Billy Raffoul op 28 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zaterdag 26 september. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The April 28th concert of Billy Raffoul is postponed to Saturday September 26th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details.

=============

De Canadese Billy Raffoul bracht in 2017 zijn debuutsingle ‘Driver’ uit, welke sindsdien dient als het visitekaartje van de 25 jarige singer-songwriter. Raffoul weet zijn nummers aan te drijven met zijn soulvolle stem en gevoelige teksten, welke naar eigen zijn geïnspireerd zijn door de muziek van gevierde muzikanten als Jeff Buckley, Neil Young en Joe Cocker. Na het uitbrengen van verschillende singles en de EP’s ‘1975’ en ‘The Running Wild’, verdeelt Raffoul nu zijn tijd tussen Nashville en Los Angeles, waar hij tussen het spelen van shows door met verschillende artiesten heeft samenwerkt. Zo is zijn eerste EP geproduceerd door Mike Crossey (Arctic Monkeys, Foals, The 1975, Kaleo) en heeft hij het support verzorgd voor acts als Kings of Leon, ZZ Ward, Mondo Cozmo en Judah & The Lion.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Billy Raffoul
Het concert van Billy Raffoul is verplaatst naar 26 september 2020.

Billy Raffoul

It's A Beautiful Life

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Het concert van Billy Raffoul is verplaatst naar 26 september 2020.

Billy Raffoul

Acoustic

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma