Billy Bragg

Billy Bragg

Billy Bragg

vrijdag 25 september 2020

vrijdag 25 september 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Er zijn ook passe-partouts te koop voor alle drie de concerten voor € 84,50.

Dit concert is uitgesteld naar donderdag 15 april. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Billy Bragg op 25 september is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op donderdag 15 april. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The September 25th concert of Billy Bragg is postponed to Thursday April 15th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

=====

Billy Bragg, de maatschappijkritische Brit, schrijft sinds begin jaren ’80 geestige, romantische liedjes over het leven en de liefde, afgewisseld met actuele protestnummers. Zijn repertoire beweegt zich op de grens van folk en punk en hij laat zich graag inspireren door The Clash, Woody Guthrie en Bob Dylan. In de jaren tachtig was hij in het Engeland van Thatcher één van de stemmen van socialisme met nummers als ‘A New England’, ‘The Milkman of Humand Kindness’ en ‘The Man with the Iron Mask’. In zijn akoestische punkliedjes probeert hij de tijdsgeest te vatten zonder er zwaarmoedig bij te worden. 

Op 15, 16 en 17 april 2021 komt hij naar Paradiso Noord voor drie unieke optredens. Op deze eerste avond speelt hij zijn huidige set, die zich uitstrekt over zijn 35-jarige muzikantencarrière. Er zijn tevens passe-partouts beschikbaar voor alle dagen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Billy Bragg

Passe-partouts

Er zijn ook passe-partouts te koop voor dit concert voor € 84,50. Passe-partouts worden op naam verkocht en zijn niet overdraagbaar. De naam van de persoon die de bestelling plaatst komt op alle bestelde tickets te staan, hij/zij moet zich kunnen legitimeren bij de ingang van de zaal en tegelijk met de houders van eventuele andere ticket(s) op zijn/haar naam naar binnen gaan.

Andere data

Op 15, 16 en 17 april 2021 komt Billy Bragg voor drie unieke concerten naar Paradiso Noord. Losse tickets en passe-partouts zijn hier verkrijgbaar.

Billy Bragg

Sexuality

Op 15, 16 en 17 april 2021 komt Billy Bragg voor drie unieke concerten naar Paradiso Noord. Losse tickets en passe-partouts zijn hier verkrijgbaar.

Billy Bragg

Milkman of Human Kindness

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma