Arpfrique

Arp Frique & Family

Arp Frique & Family

vrijdag 24 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Gekochte tickets voor de uitgestelde concerten van Arp Frique & The Family in Paradiso op 19 november 2021 of 23 januari 2022 zijn ook geldig voor dit concert.

Gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics Pas 2020/2021/2022
Het concert van Arp Frique & The Family zou eigenlijk plaatsvinden in 2021 en is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics pas 2020/2021/2022. Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie.

Achter Arp Frique schuilt eigenlijk maar een man: Niels Nieuborg, Rotterdamse producer en muzikant, maar ook festivalorganisator, boeker, en in vorige levens café-eigenaar, barman en arts-in-opleiding. ‘Arp’ komt van de synthesizer en staat o.a. symbool voor de technische- en interculturele ontwikkeling van muziek door de jaren heen. Frique refereert aan ‘Chic’ (Le Freak) en staat voor de invloed die het verleden heeft op een nieuwe dansvloergeneratie en vice versa. 

Na de release van het album 'The Seed' en een internationaal tourschema brengt The Family hun bagage mee naar Tolhuistuin voor een unieke, extra lange extended live set waarin ze zowel tracks van het nieuwe album als het debuut ten gehore brengen, in de mix met zeldzame retro clubbangers met hun eigen kenmerkende retro psychedelische funktwist. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Arp Frique & Family
Arp Frique - Paa feat. Mariseya

Arp Frique

Paa feat. Mariseya

The Seed

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2020/2021/2022

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen drie jaar toegang tot onder meer concerten van Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Dengue Dengue Dengue, en vele anderen. 

Hoe werkt het?
Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2020/2021/2022. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas
Vanwege corona is de pas van 2020 met een jaar verlengd en geldig van 1 januari 2020 t/m 31 december 2021. De pas is inmiddels niet meer te koop. Wel zijn alle concerten die oorspronkelijk in 2020 of 2021 zouden plaatsvinden en vanwege corona zijn verplaatst naar 2022, nog te bezoeken met de pas van 2020/2021.

Nieuwe pas
Vanaf 1 januari 2022 is er een nieuwe pas beschikbaar. Het concert van Arp Frique & Family zou eigenlijk plaatsvinden in 2021 en is te bezoeken met de pas van 2020/2021/2022.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma