Programma
Amsterdam Klezmer Band LR

Amsterdam Klezmer Band

Amsterdam Klezmer Band

Thursday 15 September 2022

Thursday 15 September 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

De Amsterdam Klezmer Band is al ruim 25 jaar lang actief op festivals, in clubs en in theaters zowel binnen als buiten Nederland. De zevenkoppige band uit Amsterdam werd opgericht in 1996 en maakt muziek die voortkomt uit de Oost-Europese Joodse traditie. De band heeft gespeeld op verschillende grote festivals, waaronder Sziget, Lowlands en North Sea Jazz en beweegt zich vloeiend op het snijvlak van ska, jazz, balkan en zelfs rap. 

Jubileumconcert
Het concert in Paradiso wordt een bijzondere show te ere van het vijfentwintigjarig jubileum van de band. Hiervoor worden diverse gastartiesten uitgenodigd op het podium. De gastartiesten zijn actrice Meral Polat, de Noord-Hollandse band De Kift en DJ en producer Robert Soko .

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Amsterdam Klezmer Band
  • De Kift
  • Meral Polat
  • Robert Soko
Amsterdam Klezmer Band - Cocek a la Kopyt

Amsterdam Klezmer Band

Cocek a la Kopyt

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma