Programma
Huh2

A Giant Dog + The Molochs + OBN III's at Indiestad X London Calling

A Giant Dog + The Molochs + OBN III's at Indiestad X London Calling

Thursday 23 May 2019

Thursday 23 May 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

A Giant Dog
A Giant Dog houdt van alles tussen Joan Jett, The Damned, The Stooges, The New York Dolls, Iggy Pop en hun eigen labelgenoten op Merge als Waxahatchee, Ought, King Kahn, Mike Krol en Reigning Sound. Een doldwaze cocktail van glamrock, punk, country en rock 'n roll dus. Ze toerden met Spoon en Jack White, en doen ook regelmatig Nederland aan. Met super energieke zangeres Sabrina Ellis als absolute blikvanger, gedragen door een denderende ritmesectie en omgeven door tweezijdig gitaarplezier. 

The Molochs 
Lucas Fitzsimmons startte de band met jeugdvriend Ryan Foster. Voor het debuutalbum ‘Forgetter Blues’ laten de heren zich muzikaal beïnvloeden door acts als The Modern Lovers, The Byrds, Television, Jonathan Richman en Violent Femmes. In 2017 verscheen ‘America’s Velvet Glory’ op Innovative Leisure, het label waarop ook Allah-Lah’s en Hanni El Khatib hun muziek uitbrengen. Op dit album doopt de band het sixties geluid in de psychedelica, wat zorgt voor een frisse sound met een twist. Dit jaar kwam 'Flowers In The  Spring' uit die net als zijn voorganger stevig put uit de archieven van de gitaarmuziek uit de jaren 60, maar er stiekem ook allerlei invloeden bij sleept uit de decennia die volgden.

OBN III's
Austin Texas' very own OBN III's heeft al even geen nieuw album uitgebracht na Third Time To Harm. Een plaat vol Stooges-achtige songs, besmeerd met een vettige laag jaren '70 musclerock. De plaat is zompig en de bluesriffs worden met een lading bloed, zweet en middelvingers de wereld in gegooid. Een rasechte live band die precies ewet hoe je elke tent tot een dampend rockhol kunt ombouwen.


Tijdschema
19.30 uur:
 Deuren open
20.00 uur: OBN III's
21.00 uur: The Molochs
22.30 uur: A Giant Dog

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • A Giant Dog
  • The Molochs
  • OBN IIIs

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. De Indiestadpas 2019 is nu te koop via de webshop van Paradiso en Ticketmaster. Aanmelden voor het concert kan via de onderstaande link.

Op donderdag 23 mei staan A Giant Dog, The Molochs en OBN III's in Paradiso Noord.

A Giant Dog

Bendover

Op donderdag 23 mei staan A Giant Dog, The Molochs en OBN III's in Paradiso Noord.

The Molochs

I Wanna Say To You

Op donderdag 23 mei staan A Giant Dog, The Molochs en OBN III's in Paradiso Noord.

OBN III's

No Enemies

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma