Programma
Paradiso

5 Days Off - 7 t/m 11 maart

5 Days Off - 7 t/m 11 maart

woensdag 7 maart 2012

woensdag 7 maart 2012

Van 7 tot en met 11 maart 2012 vindt de twaalfde editie van 5 Days Off plaats in Paradiso en de Melkweg in Amsterdam. Bevestigde artiesten tot nu toe zijn: Madeon, Gui Boratto, Ben Klock, Monolake (live), The Gaslamp Killer, Jeff Mills, Hudson Mohawke, Sleigh Bells, Kutmah, SBTRKT, The Field, Tobias., Ryan Elliott, Steffi, Tama Sumo, Who Made Who, Applescal, Krampfhaft, Jameszoo en Presk. In januari wordt het complete programma bekend gemaakt. Naast het muziekprogramma presenteert 5 Days Off een themaprogramma dat met film, debat, fotografie, kunst en literatuur het verschijnsel 'uitgaan' in vele facetten behandelt onder de naam '5 Days On'.

Op de tweede avond van 5 Days Off, donderdag 8 maart, staat in de Melkweg het populaire popnoiseduo Sleigh Bells geprogrammeerd. De Amerikanen brengen in februari hun tweede album ‘Reign of terror’ uit. Dit nieuwe materiaal is in Nederland voor het eerste live te horen op 5 Days Off. De nacht is voor Jeff Mills (The Messenger) uit Detroit, die een speciale show zal neerzetten ter ere van het 20 jarig bestaan van zijn label Axis. In Paradiso gaat het dak eraf met de rauwe beats van The Gaslamp Killer, Kutmah, Hudson Mohawke, Jameszoo en Krampfhaft. Het concert van Jessie Ware is helaas afgelast.

Vrijdag 9 maart staat de Melkweg in het teken van de Berlijnse underground. Met aan het begin van de avond een spectaculiare live audio- en video show van Monolake en Tarik Barri en daarna een nachtprogramma gepresenteerd door het Berlijnse label OstGut Ton met dj’s Ben Klock, Tobias. (live), Ryan Elliott, Steffi en Tama Sumo.

Op de laatste dag van 5 Days Off, zondag 11 maart, staat Gui Boratto samen met Applescal en Nuno Dos Santos op het programma in Paradiso. Eerder dit jaar bracht de Braziliaanse dj en producer Gui Boratto zijn veelgeprezen album ‘III’ uit op het Duitse label Kompakt.

De early bird tickets zijn uitverkocht. Passe-partouts zijn te koop bij Ticketservice. Meer informatie over het programma vind je op www.5daysoff.nl

Meer informatie over het programma vind je op www.5daysoff.nl

.


Paradiso Programme

Programma