Programma
Paradiso ZNMM

Zing Nederlands Met Me

Zing Nederlands Met Me

zondag 22 april 2018

zondag 22 april 2018

In Paradiso - Kelder

Zaal open: 14:30, Hoofdprogramma: 15:00

Entree gratis, reserveren is noodzakelijk.

Reserveren is noodzakelijk, vul het formulier in: Nederlandstaligen of niet-Nederlandstaligen/non-Dutch speakers.

Zing Nederlands Met Me is voor iedereen die de taal beter wil leren - omdat dat zingend sneller gaat - en voor eenieder die graag uit volle borst zingt en nieuwe mensen wil ontmoeten. In de bovenzaal van Paradiso komen een uur lang liedjes van bekende Nederlandse artiesten aan bod, onder begeleiding van voorzanger Suzanne Mateysen en pianiste Anneriek Bekhuis. Het thema is Bloemen & Planten.Plezier staat voorop!

De toegang is gratis maar graag wel een plekje van te voren reserveren, via de links bovenaan deze pagina. Vanaf 14:30 staat een drankje voor je klaar.

‘Zing Nederlands Met Me’ is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel, in samenwerking met Theater van A tot Z. 


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Kelder

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma