Programma
Rob Dekay en Stephanie Struijk dubbele foto

Rob Dekay & Stephanie Struijk

Rob Dekay & Stephanie Struijk

Tuesday 15 May 2018

Tuesday 15 May 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:15

Zanger en liedjesschrijver Rob Dekay brengt met zijn eigenzinnige soulvolle country-pop een verrassend nieuw geluid. Eind 2016 kwam via Top Notch zijn eerste EP: ‘Alles Gaat Voorbij’ uit. Momenteel staat Rob met de single ‘Weg Van Jou’ van de gelijknamige film hoog in de playlists.

Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, komt met nieuwe muziek. Haar Engelstalige debuutalbum ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Recent bracht ze de nieuwe single ‘Daar’ uit, een voorbode op een nieuw album dat dit jaar zal verschijnen, twaalf jaar na haar debuut. De Limburgse schreef de nieuwe liedjes samen met Daniël Lohues. In tegenstelling tot haar vorige album, dat tijdens een roadtrip door Amerika tot stand kwam, schreef ze haar nieuwe album dichter bij huis. Momenteel geeft ze tijdens haar theatertournee voorstellingen in het hele land.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Rob Dekay
  • Stephanie Struijk
Stephanie Struijk Youtube Image 1

Stephanie Struijk - DAAR

Rob Dekay Youtube Image 1

Rob Dekay - Weg van Jou

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma