Programma
Jp Saxe web

JP Saxe - The Feelings Are Stupid Tour + Luz

JP Saxe - The Feelings Are Stupid Tour + Luz

donderdag 28 juli 2022

donderdag 28 juli 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 15 mei, 17 oktober 2020 en 26 maart 2022 en vindt nu plaats in de Grote Zaal van Paradiso. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum en locatie.

  • Tickets alleen online verkrijgbaar

JP Saxe, de in Toronto geboren singer-songwriter weet in zijn muziek diepe, universele emoties aan te boren. Samen met de Grammy-genomineerde artiest Julia Michaels bracht hij een beladen duet uit, ‘If The World Was Ending’, nadat er een aardbeving had plaatsgevonden in LA. Vervolgens tourde JP Saxe met Charlotte Lawrence, Noah Kahan en Jeremy Zucker en tekende bij het gerenommeerde label Sony Music Entertainment. Binnenkort verschijnt zijn debuutalbum, waarop ook het nummer 'Line By Line' zal staan. Dit maakte hij in samenwerking met countrypopster Maren Morris. In 2020 zou JP Saxe naar Bitterzoet komen voor een optreden, maar inmiddels is de artiest al doorgegroeid naar de grote zaal van Paradiso.

Support: Luz 

Line-up

Grote Zaal

  • JP Saxe
  • Luz

VIP packages

Voor dit concert zijn er VIP-tickets verkrijgbaar.

VIP Meet & Greet package: 

- Een ticket met toegang tot de show
- Één foto met JP Saxe
- Early access voor Paradiso (vervroegde toegang tot de venue)
- Één exclusief item van de JP Saxe merch
- Early acces tot de merch 

Hqdefault 220301 170510

JP Saxe

A Little Bit Yours

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma