Programma
Nieuwsoverzicht

Paradiso vraagt bezoekers om donatie

6 mei, 2020

Paradiso news

Het coronavirus zorgt ervoor dat Paradiso is genoodzaakt om honderden concerten te verplaatsen of af te gelasten. Dit zorgt voor een enorme financiële klap voor het podium en de artiesten die er op zouden treden. Daarom vraagt Paradiso haar ticketkopers om (een deel van) hun tickets te doneren. 

Het coronavirus zorgt ervoor dat Paradiso is genoodzaakt om honderden concerten te verplaatsen of af te gelasten. Dit zorgt voor een enorme financiële klap voor het podium en de artiesten die er op zouden treden. Daarom vraagt Paradiso haar ticketkopers om (een deel van) hun tickets te doneren. Maar ook zónder ticket voor een toekomstig programma is het mogelijk om te doneren, en introduceert Paradiso het Lidmaatschap voor het Leven.

> English version

Donaties bestemd voor Paradiso en talentvolle  Nederlandse artiesten
Iedereen die een ticket heeft gekocht voor een programma van Paradiso dat wegens het coronavirus niet kan doorgaan, kan het gehele ticket of een deel daarvan doneren aan Paradiso. Daarmee steunt de ticketkoper het voortbestaan van Paradiso en talentvolle Nederlandse artiesten die er in de toekomst optreden. Alle ticketkopers worden via een e-mail op de hoogte gebracht hoe ze kunnen doneren.

Het gedoneerde geld wordt besteed aan het programmeren van Nederlands talent in de breedste zin van het woord, zoals je dat van Paradiso gewend bent. Hierbij kan gedacht worden aan avondvullende programma’s voor en door onafhankelijke Nederlandse muzieklabels en artiesten. 

Ook wordt het gedoneerde geld gebruikt om Paradiso in staat te stellen om deze en reguliere programma’s (meer dan 1.400 per jaar) mogelijk te kunnen maken. Paradiso is een non-profit organisatie en voor meer dan 90% afhankelijk van eigen inkomsten, die nu volledig zijn weggevallen. 

Paradiso steunen kan ook zonder ticket
Mensen die geen ticket hebben gekocht voor een concert in Paradiso kunnen via de webshop van Paradiso een donatie doen. Ook kan er direct geld overgemaakt worden naar de bankrekening van Paradiso: NL36 RABO 0393 7646 99 t.a.v. Stichting Paradiso Amsterdam, o.v.v. "Donatie". Heb je een SWIFT-code nodig? Dat is RABONL2U. 

Het geld dat via deze weg gedoneerd wordt, wordt ook volledig besteed aan het voortbestaan van Paradiso en de artiesten die er in de toekomst op gaan treden.

Lidmaatschap Voor Het Leven
Met een Lidmaatschap Voor Het Leven lever je een grote bijdrage aan het voortbestaan van Paradiso en hoef je nooit meer een lidmaatschap aan te schaffen voor onze programma's. Het lidmaatschap is vanaf nu verkrijgbaar in de Webshop van Paradiso.