Programma
Nieuwsoverzicht

Paradiso introduceert Lidmaatschap Voor Het Leven

27 mei, 2020

20170626 017 Tootsandthe Maytals Niels Vinck

Met een Lidmaatschap Voor Het Leven lever je een grote bijdrage aan het voortbestaan en de doelstellingen van Paradiso en hoef je nooit meer een lidmaatschap aan te schaffen voor onze programma's.

Met een Lidmaatschap Voor Het Leven lever je een grote bijdrage aan het voortbestaan van Paradiso en hoef je nooit meer een lidmaatschap aan te schaffen voor onze programma's. Het lidmaatschap is vanaf nu verkrijgbaar in de Webshop van Paradiso.

Paradiso is een non-profit organisatie die voor 94% afhankelijk is van eigen inkomsten. De gevolgen van het coronavirus zorgen mede daardoor voor een uitzichtloze situatie. Zonder extra steun is de toekomst van Paradiso niet gewaarborgd. 

Ook voor mensen die doneren of gedoneerd hebben

Het is al enige tijd mogelijk om Paradiso financieel te steunen tijdens de coronacrisis door middel van een donatie. Mensen die 500 euro of meer gedoneerd hebben en hun e-mail adres achtergelaten hebben, ontvangen automatisch een bericht met een aanbod voor Het Lidmaatschap Van Het Leven. Heb je 500 euro of meer via bankoverschrijving overgemaakt, neem dan contact met ons op om er een te ontvangen.

Donatie aanvullen?Heb je al gedoneerd en wil je deze donatie aanvullen tot 500 euro, om zo een Lidmaatschap Voor Het Leven te ontvangen? Neem dan contact met ons op.