Programma
Nieuwsoverzicht

Eerste namen voor Indiestad Fest bekendgemaakt

2 april, 2024

Indiestad Fest 2023 alleen kikker

Ontdek de meest veelbelovende indie-acts tijdens Indiestad Fest, hét jaarlijkse minifestival van Indiestad voor de nieuwsgierige muziekliefhebber. Op zaterdag 14 september kun je weer een breed scala aan indie-artiesten bewonderen in Paradiso, van experimentele artrock tot melancholische popmuziek. De eerste namen die wij mogen verwelkomen zijn Molly Payton, SUUNS, Just Mustard en Asha Jefferies. Dit programma is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024

Op zaterdag 14 september valt er weer een breed spectrum aan nieuwe indie artiesten te ontdekken in Paradiso tijdens het jaarlijks terugkerende Indiestad Fest. Met een programma dat varieert van de experimentele artrock van SUUNS tot de melancholische popliedjes van Asha Jefferies, functioneert Paradiso als doorvoerhaven naar het Hamburgse Reeperbahn Festival dat in dezelfde week plaatsvindt.

Meer info en tickets hier

Indiestad

Al meer dan 10 jaar is Indiestad het platform voor avontuurlijke indieliefhebbers. Paradiso heeft het platform en de Indiestadpas in het leven geroepen om publiek op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met nieuwe indiemuziek. Met de Indiestadpas kun je een kalenderjaar lang opkomende bands en artiesten ontdekken op verschillende locaties in Amsterdam.

Meld je aan met de Indiestadpas

Dit festival is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor het festival via onderstaande link.