Paradiso Korendagen

Korendagen main image koor Popart

Uit het hele land komen de koren, bestaande uit amateurzangers van alle leeftijden, naar Paradiso om te laten horen dat zingen hun passie is. Zij brengen een divers repertoire ten gehore: van swingende popnummers tot renaissance muziek en van wereldmuziek tot jazz.

Dit eerstvolgende Korendagen vinden plaats op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2024.
Inschrijving start op woensdag 11 oktober om 10:00 uur en sluit op woensdag 1 november om 10:00 uur. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Korendagenvideo

Paradiso Korendagen 2023

Paradiso Korendagen 2023

Inschrijven

Ieder jaar ontvangen we meer dan 300 inschrijvingen voor de Korendagen, terwijl er plek is voor 140 koren. Op basis van loting zal er een selectie gemaakt worden. De volgorde van aanmelding is dus niet bepalend voor de kans op deelname.

Daarnaast is de aangegeven beschikbaarheid van een koor van invloed en proberen wij tevens de koren voorrang te geven die zich al meerdere jaren achtereen hebben opgegeven en buiten de boot zijn gevallen.

Inschrijving start op woensdag 11 oktober om 10:00 uur en sluit op woensdag 1november om 10:00 uur.

Vragen?

Op deze pagina vindt je alle vragen en antwoorden over de Paradiso Korendagen

Contact

Bent u nog niet bekend bij ons in het Korendagen adressenbestand, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Ook eventuele wijzigingen van contactgegevens kunt u via deze weg doorgeven.