Programma

Praktische info voor jouw bezoek aan Toekomstmuziek

Toekomstmuziek 2023

We voorzien je graag van belangrijke informatie om jouw aankomende bezoek aan Toekomstmuziek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina.

Aanvangstijden

Voor de aanvangstijden van het programma en eventuele voorprogramma én het tijdstip dat de deuren open gaan, bezoek je de programma-pagina op onze website. Je vindt deze snel via de zoekbalk hierboven.

Let op
: de aanvangstijd kan afwijken van de tijd die op je ticket staat. De tijden op onze programma-pagina zijn de meest actuele, maar ondanks de planning kan de artiest ervoor kiezen toch af te wijken van het schema.

Openbaar vervoer:
Het adres van Toekomstmuziek is Danzigerbocht 29 in Amsterdam. Toekomstmuziek is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf bushalte Koivistokade (bus 48) is het ongeveer 2 minuten lopen. Deze bus vertrekt vanaf Amsterdam Centraal. Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl.

Heb je nog vragen?

Check dan onze FAQ. Als je vraag er niet tussen staat kun je ook contact met ons opnemen via telefoon (020 - 626 45 21) of e-mail ([email protected]).