Programma

Praktische info voor jouw bezoek aan het Zonnehuis

Zonnehuis

We voorzien je graag van belangrijke informatie om jouw aankomende bezoek aan het door Paradiso georganiseerde concert in het Zonnehuis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina.

Aanvangstijden

Voor de aanvangstijden van het programma en eventuele voorprogramma én het tijdstip dat de deuren open gaan, bezoek je de programma-pagina op onze website. Je vindt deze snel via de zoekbalk hierboven.

Let op: de aanvangstijd kan afwijken van de tijd die op je ticket staat. De tijden op onze programma-pagina zijn de meest actuele, maar ondanks de planning kan de artiest ervoor kiezen toch af te wijken van het schema.

Plan je route

Het adres van het Zonnehuis is Zonneplein 30 in Amsterdam

Openbaar vervoer & fiets:
Met het OV naar het Zonnehuis reizen kan: vanaf Amsterdam Centraal pak je Metro 52 naar Noorderpark (eerste stop). Daar stap je over op buslijn 35 richting Molenwijk. Stap uit bij halte Maanstraat. Vanaf daar is het drie minuten lopen naar het Zonnehuis.

Het Zonnehuis ligt op 5 minuten fietsen van de NDSM-werf. Achter het Amsterdam Centraal vertrekt een pont naar de NDSM-werf.

Plan vooraf je route van deur tot deur op 9292.nl.

Auto:
Je kunt in de omgeving van het Zonnehuis gratis parkeren.

Heb je nog vragen?

Check dan onze FAQ. Als je vraag er niet tussen staat kun je ook contact met ons opnemen via telefoon (020 - 626 45 21) of e-mail ([email protected]).