Programma

Praktische info voor jouw bezoek aan Doka

Doka 17 Aileen de Ruijter

We voorzien je graag van belangrijke informatie om jouw aankomende bezoek aan Doka zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Lees de informatie op deze pagina goed door. Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op via één van de verschillende opties onderaan deze pagina.

Aanvangstijden

Voor de aanvangstijden van het programma en eventuele voorprogramma én het tijdstip dat de deuren open gaan, bezoek je de programma-pagina op onze website. Je vindt deze snel via de zoekbalk hierboven.

Let op:
de aanvangstijd kan afwijken van de tijd die op je ticket staat. De tijden op onze programma-pagina zijn de meest actuele, maar ondanks de planning kan de artiest ervoor kiezen toch af te wijken van het schema.

Route

Openbaar vervoer
Neem de metro (lijn 51, 53 of 54) vanaf Amsterdam Centraal en stap uit bij halte ‘Wibautstraat’. Neem de uitgang “Graaf Florisstraat”, als je buiten komt ligt Volkshotel rechtsachter je. Doka bevindt zich in de kelder van Volkshotel. Metrotijden: weekdagen 06:15-00:30 en weekenden 07:30-00:30.

Auto
Je vindt Doka vlakbij de afrit van de snelweg. De ingang van onze parkeerplaats is rechts naast ons gebouw. Kosten: €4,- per uur voor bezoekers. Reserveren is niet mogelijk.

Locatie Doka (in Volkshotel)

Heb je nog vragen?

Check dan onze FAQ. Als je vraag er niet tussen staat kun je ook contact met ons opnemen via telefoon (020 - 626 45 21) of e-mail ([email protected]).