Programma
Naika Press Image mb

Naïka

donderdag 28 maart

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 16,00

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Voor dit concert zijn ook VIP Upgrades beschikbaar. Je leest hier meer over onderaan deze pagina. Deze tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 15 februari om 10:00 uur.

Let op: je moet hiervoor in het bezit zijn van een regulier concertticket van Naïka.

Naïka is een singer-songwriter uit Miami, Florida. Ze is opgegroeid met verschillende culturen, waaronder de Franse, Caribische, Afrikaanse en Zuid-Pacifische. Deze hebben haar muzikale en persoonlijke ontwikkeling beïnvloed. Haar muziek combineert invloeden uit de Westerse pop en r&b met elementen die haar roots en opvoeding weerspiegelen. Ze schrijft haar teksten in verschillende talen, waaronder Engels, Frans en Haïtiaans Creools.

Haar hitsingle 'Sauce' uit 2021 was te horen in de wereldwijde Apple iPhone-campagne en kreeg al snel bekendheid na de première tijdens de Grammy Awards van 2021 en tijdens het NCAA March Madness-seizoen.

Onlangs heeft Naïka het nummer en de videoclip ‘My Body, My Choice’ uitgebracht als reactie op de vernietiging van Roe v Wade. De teaser voor het nummer op TikTok kreeg binnen enkele dagen bijna twee miljoen views. Dit nummer volgt haar hitsingle ‘H20’ op die uitkwam in de zomer van 2022.

Line-up

Bitterzoet

  • Naïka

Naïka VIP Upgrade

Voor het concert van Naïka in Bitterzoet zijn er vanaf 15 februari om 10:00 uur VIP Upgrades te koop. Deze upgrade is alleen geldig in combinatie met een normaal toegangsticket voor het concert. De inhoud van de VIP upgrade bestaat uit:

1. Personal Meet & Greet

2. VIP laminate

3. Signed poster

Let op: Paradiso is niet betrokken bij de inhoud en uitvoering van de Naïka VIP Upgrade. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt volledig bij de artiest en het team van de artiest.

Naïka

Naïka

Sauce

Naïka op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma