Zaterdag 16 september 2017

Vulfpeck - Super-Sonic Jazz - Uitverkocht

Voorverkoop vanaf 10 maart


Hoofdprogramma 20.30 uur

Voorprogramma 19.30 uur

Zaal open 19.00 uur

Entree 25,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)


Er is een extra concert op zondag 17 september. Kaarten haal je via www.paradi.so/Vulfpeck-tickets. Meer informatie over dat concert vind je op deze pagina.

De Amerikaanse funkgroep Vulfpeck heeft sinds 2011 vier EP's en twee albums uitgebracht. De muziek wordt rijkelijk beïnvloedt door old school funk en soul. De bandleden Jack Stratton, Theo Katzman, Woody Goss en Joe Dart kregen veel aandacht toen ze in 2014 een stil album op Spotify zetten. De opbrengsten van de streams bekostigde hun gratis tournee in datzelfde jaar.

Super-Sonic Jazz presenteert in Paradiso spannende en vernieuwende artiesten, die met een jazz-benadering diverse muzikale invloeden laten samenkomen: van electronica tot Afrikaanse grooves, klassiek, soul en hiphop. Denk aan nieuwe mengvormen, nieuwe experimenten en nieuwe helden als onder meer Kamasi Washington, Hiatus Kaiyote en artiesten uit de Brainfeeder-stal van Flying Lotus. Blijf op de hoogte via Facebook, volg de Spotify playlist en meld je aan voor de nieuwsbrief.