Woensdag 24 september 2014

The Paradiso Orchestra & 24classics - Top 24 aller tijden

tickets

Voorverkoop vanaf 21 juni


AANVANG 20.30 UUR

ZAAL OPEN 20.00 UUR

ENTREE 25,- INCL. DAGLIDMAATSCHAP

ENTREE CJP/STUDENT 12,50 incl. daglidmaatschap


De Top 24 is een door 24classics.com samengestelde lijst van de beste muziek van alle tijden. Van Bach tot Beatles en van Beethoven tot Bohemian Rhapsody, en het publiek bepaalt mee. The Paradiso Orchestra zal de 24 stukken ten gehore brengen, of delen ervan. Solisten zijn in ieder geval singer-songwriter Tim Knol, violiste Lisa Jacobs, pianist Ivo Janssen, sopraan Judith van Wanroij en blokfluitist Erik Bosgraaf. De presentatie van de avond is in handen van Floris Kortie, muzieksamensteller bij Classic FM en expert van de Funeral playlist op 24classics.com. Hij wordt bijgestaan door o.a. Renée Reitsma, filosoof en samensteller van de Heavy Symphonic playlist.

The Paradiso Orchestra is een gelegenheidsensemble van musici uit o.a. het Nederlands Blazers Ensemble, Rotterdams Philharmonisch Orkest en Concertgebouworkest. Zij zoeken het avontuur van onverwachte combinaties van musici en ongebruikelijk repertoire. Voor elke uitvoering worden steeds weer andere solisten gezocht.

24classics.com is een website waar je klassieke muziek kunt ontdekken. 24 Curatoren stellen er thematische playlists samen, die regelmatig vernieuwd worden. 24classics.com organiseert ook off-line evenementen, zoals de Bach-dag, Klassiek in de Loods en nu de Top 24 aller tijden.

Ben je in het bezit van de CJP-pas? Dan kan je met €2,50 korting naar dit concert. Klik hier voor de CJP-kaarten.

Meld je aan voor de mailinglijst klassieke concerten in Paradiso >>