Woensdag 12 april 2017

Sue The Night album release 'Wanderland' + Nosoyo - locatie: Paradiso Noord

tickets

Voorverkoop vanaf 26 januari


Hoofdprogramma 20.30 uur

Voorprogramma 20.00 uur

Zaal open 19.30 uur

Entree 12,50 incl. daglidmaatschap


Locatie: Paradiso Noord, IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Sue the Night begon als songwriter maar is inmiddels al een aantal jaar de drijvende kracht achter de gelijknamige zeskoppige indie/popband. Sinds debuutalbum ‘Mosaic’ in 2015 behaalde de band 3FM Megahits met ‘The Whale’ en ‘The World Below’ en speelde op festivals als Best Kept Secret, Zwarte Cross en Paaspop.

In april verschijnt opvolger ‘Wanderland’, waarbij grote thema’s als omgaan met voor- en tegenspoed, verlies en trouw blijven aan jezelf behandelt worden. “Innerlijk ronddolen en van het pad af raken zonder de weg kwijt te zijn”, zo omschrijft Sue het tweede album dat ze deels schreef in een oude boerderij in Friesland.

Wanderland was een avontuur om te maken, we gingen voor het eerst als band de studio in en ik ben verliefd op de sound! We zijn heel benieuwd hoe onze fans de nieuwe songs gaan ervaren en gaan er bijzondere avonden van maken in de clubs”, aldus Sue.