Zondag 09 april 2017

Steve Gunn - locatie: Het Zonnehuis

tickets

Voorverkoop vanaf 20 januari


Aanvang 20.30 uur

Zaal open 19.30 uur

Entree 12,50

Entree op vertoon van Indiestadpas gratis incl. daglidmaatschap


De uit New York afkomstige gitarist en songwriter Steve Gunn maakt al meer dan vijftien jaar muziek. Gunn, die voorheen als gitarist deel uitmaakte van Kurt Vile’s Violators, speelt lang uitgesponnen nummers met veel ruimte voor hypnotiserend gitaarspel. Met zijn bijzondere stemgeluid en bijpassende gitaarspel maakt hij van elke setting wel iets bijzonders. Dat moet in een mooie locatie als het Zonnehuis dan ook helemaal goed gaan komen.

Sugar Mountain x Indiestadpas
Steve Gunn past net als bijvoorbeeld Kurt Vile, Kevin Morby, Woods en The War On Drugs heel goed in twee concertreeksen van Paradiso. Daarom hebben we dit concert in zowel Indiestad, als Sugar Mountain geplaatst.

Sugar Mountain
Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Voor meer info zie www.sugarmountain.nl. Er is ook een Sugar Mountain Presents nieuwsbrief, Facebook pagina en Spotify lijst.

Indiestadpas
Dit concert is toegankelijk met de Indiestadpas 2017. Deze is nu te koop via de Paradiso webwinkel en Ticketmaster. Blijf op de hoogte van Indiestad via de website, Facebook, Twitter en de nieuwsbrief.