Sef + Aafke Romeijn - locatie: Paradiso Noord
Links

Zaterdag 22 april 2017

Sef + Aafke Romeijn - locatie: Paradiso Noord

tickets

Voorverkoop vanaf 2 februari


Hoofdprogramma 21.00 uur

Voorprogramma 20.00 uur

Zaal open 19.30 uur

Entree 12,50 incl. daglidmaatschap


Hou onze nieuwe pagina Paradiso Hiphop in de gaten. Via dit nieuwe kanaal van Paradiso zijn vanaf heden alle updates rondom hiphop (gerelateerde) programma’s te volgen! Like de page hier.

Locatie: Paradiso Noord, IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Op 24 maart brengt Sef zijn nieuwe album ‘Excusez Moi’ uit, gevolgd door een tour vol nieuwe muziek. De tour start een dag later al in TivoliVredenburg Utrecht en eindigt op 22 april in Paradiso Noord te Amsterdam. Op 17 februari verschijnt de nieuwe single ‘Goed Genoeg’. Op het nieuwe album staan bijdragen van Bokoesam, Faberyayo, Glen Faria, Dio en Yung Nnelg.
Sinds de release van zijn vorige album ‘In Kleur’ werkte Sef aan een opvolger. “Ik wilde niet ingewikkeld gaan doen en had een duidelijk idee: ik ga schrijven tot ik tien goede liedjes heb en die komen op het album. Het idee was eerst zelfs om helemaal geen gastbijdragen te vragen. Maar gedurende het proces ontstaan er liedjes waar je mensen op hoort of graag bij betrekt. Uiteindelijk heb ik gisteren nog op het laatste moment Faberyayo gevraagd voor een soort outro. We delen een studio, het zou ook gewoon heel raar zijn om hem niet op dit album te horen. En het nummer met Glen Faria kwam uit een gezamenlijke sessie.”

De afgelopen jaren heeft Sef zich enorm ontwikkeld op live-gebied. Van een MC met dj, via een band tot een one-man-band compleet met uitgebreide lichtinstallatie. Voor zijn nieuwe tour gaat Sef op pad met collega-artiest Falco Benz.