Maandag 11 april 2016

Richmond Fontaine - locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin (Tuinzaal)

Voorprogramma: Fernando

tickets

Voorverkoop vanaf 22 januari


Hoofdprogramma 20.30 uur

Voorprogramma 20.00 uur

Zaal open 19.30 uur

Entree 12,50 incl. daglidmaatschap


Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin (Tuinzaal). Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.


Het Amerikaanse Richmond Fontaine is onmiskenbaar de band van Willy Vlautin. Vlautin  - die “de Dylan van de ontspoorde zielen” wordt genoemd – is naast zanger en songwriter van de groep ook auteur. Zijn verhalende teksten worden gedragen door de krachtige alt. country / Americana-arrangementen van zijn band. Na drie jaar stilte heeft de band wederom de handen ineen geslagen met producer John Askew voor hun nieuwe album “You Can’t Go Back If There’s Nothing To Go Back To”, dat dit jaar verschijnt. Hoog tijd dus voor een concert in de intieme Tuinzaal van de Tolhuistuin.

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Om op de hoogte te blijven over concerten uit deze reeks, kun je je abonneren op de Sugar Mountain Presents nieuwsbrief of de Facebook pagina. Beluister alle artiesten via de Sugar Mountain Presents Spotify lijst.