Links

Zaterdag 13 mei 2017

NK Onthouden 2017

tickets

Voorverkoop vanaf 2 februari


Aanvang 10.30 uur

Zaal open 10.00 uur

Entree 7,50 incl. daglidmaatschap

Entree deelnemers (alleen via www.remindlearning.nl) 15,- incl. daglidmaatschapAls ouder of als docent zouden we graag willen dat we leerlingen kunnen stimuleren om slimmer en gemotiveerder te leren. Maar hoe werkt dat eigenlijk in de hersenen en hoe kunnen we daar aan bijdragen?

Voor de derde keer organiseert Remind het NK Onthouden voor scholieren. Met het kampioenschap willen we leerlingen laten ervaren dat er ontzettend veel mogelijk is op het gebied van leren en ontwikkelen. Door ze te stimuleren om zelf op zoek te gaan naar manieren om slimmer te onthouden ontdekken ze dát en hoe ze zichzelf kunnen ontwikkelen. Handig voor op school, maar ook voor daarbuiten. Wanneer de scholieren druk bezig zijn met de onthoudwedstrijd zullen drie  sprekers vanuit verschillende vakgebieden hun licht schijnen op hoe jij invloed kunt hebben op de ontwikkeling van een kind. Zo bieden we naast een onvergetelijke ochtend ook concrete handvatten zodat je anderen kunt helpen om slimmer en gemotiveerder te gaan leren.

Een van de sprekers is onthoudexpert Boris Nikolai Konrad. Hij zal het publiek wegwijs maken in de wondere wereld van het onthouden zodat ook jij na 13 mei in staat bent om als een echte geheugenkampioen door het leven te gaan. Als neurowetenschapper doet Boris onderzoek naar hoe ‘onthouden’ werkt in de hersenen. Naast zijn zijn fascinatie voor de wetenschappelijke achtergrond van het onthouden is hij zelf ook een echte geheugenathleet. Met diverse wereldrecords en wereldtitels op zijn naam is Boris het levende voorbeeld: onthouden is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen.

Kom jij op 13 mei samen met ons een onvergetelijke dag ervaren?

Ben je scholier en wil je graag deelnemen aan het kampioenschap? Je kunt je aanmelden via www.nkonthouden.nl.