Zondag 22 oktober 2017

Marcelo D2 & Samba Drive - Locatie: Paradiso Noord

tickets

Voorverkoop vanaf 19 mei


Aanvang 21.00 uur

Zaal open 20.00 uur

Entree 18,- incl. daglidmaatschap


Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin: bij restaurant THT.

Samba en traditionele Braziliaanse muziek kreeg Marcelo D2 (Marcelo Dois) al met de paplepel ingegoten. Geboren in Rio de Janeiro groeide hij op in de favela’s, een ervaring die de bodem legde voor zijn eerste stappen in de muziek, en zijn eerste band Planet Hemp. Inmiddels houdt Marcelo er al een carrière van meer dan 20 jaar op na. En is hij in thuisland Brazilië een ster van wereldformaat. Ook internationaal weet Marcelo het grote publiek te bereiken met zijn mix van Samba, Braziliaanse Jazz en Hip-Hop, getuige zijn shows op Montreux, Roskilde en het Reading Festival. Vanavond staat hij met zijn band Samba Drive in Paradiso Noord.

<L CODE="C03">www.tickettothetropics.nl/pas</L>

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2017, die online te koop is. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveren is verplicht (pashouders ontvangen de reserveringslink in de e-mail). Blijf op de hoogte van Ticket to the Tropics via de website, Facebook, Twitter en nieuwsbrief.