Dinsdag 28 februari 2017

Loyle Carner + Barney Artist - locatie: Paradiso Noord

tickets

Voorverkoop vanaf 3 december


Hoofdprogramma 21.30 uur

Voorprogramma 20.00 uur

Zaal open 19.30 uur

Entree 14,- incl. daglidmaatschap


Hou onze nieuwe pagina Paradiso Hiphop in de gaten. Via dit nieuwe kanaal van Paradiso zijn vanaf heden alle updates rondom hiphop (gerelateerde) programma’s te volgen! Like de page hier.

Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Benjamin Coyle-Larner aka Loyle Carner is een Britse rapper en acteur uit Zuid-Londen. Zijn muziek wordt door The Guardian omschreven als confessionele hiphop. Hij begon jong met acteren, maar na een tijdje besloot hij zich helemaal te focussen op de muziek. In 2014 kwam zijn eerste EP 'A Little Late' uit en stond hij in het voorprogramma van o.a. Joey Badass en MF Doom. In 2015 speelde hij op verschillende festivals waaronder Glastonbury, in hetzelfde jaar zat hij in het BBC Radio 1 programma Piano Sessions van Huw Stephens. En als klap op de vuurpijl verzorgde hij het voorprogramma van Nas in de O2 Arena in Londen. Zijn debuutalbum 'Yesterday's Gone' komt in januari 2017 uit.