Zondag 15 oktober 2017

Kim Janssen - locatie: Paradiso Noord

tickets

Voorverkoop vanaf 4 april


Aanvang 20.30 uur

Zaal open 19.30 uur

Entree 15,- incl. daglidmaatschap


Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Kim Janssen is geboren in Nederland maar opgegroeid in Azië, waardoor hij het grootste deel van zijn jeugd doorbracht in Bangkok en Phnom Penh en zijn tienerjaren in Kathmandu. Zijn muziek kan pop genoemd worden, waarbij klassieke en orkestrale arrangementen gemixt worden met grande pop en Kim’s vocalen -op het ene moment neuriënd als Bill Callahan, op het anderehoog fasetto. Strijkers en blazers omringen rustige ballades en uitbarstingen van maximalistische pop, terwijl Kim herinneringen van nachten in Loi Krathong, aardbevingen en politieke onrust verbindt met een huiselijk beeld van voortuinen, verjaardagsfeestjes en Chinese restaurants.

Kim is ambassadeur van Indiestad, het merk van Paradiso waar alle indieconcerten onder vallen. Hoofdredacteur Robbert Tilli had een mooi gesprek met Kim over zijn nieuwe album. Je leest het verslag daarvan op de website van Indiestad.