Zondag 09 juli 2017

Kevin Morby - Het verplaatste concert van 4 juni

tickets

Voorverkoop vanaf 14 december


Hoofdprogramma 21.00 uur

Voorprogramma 20.00 uur

Zaal open 19.30 uur

Entree 15,- excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)


Het verplaatste concert van 4 juni. De aanvang van het hoofdprogramma is gewijzigd naar 21.00 uur (was 20.30 uur). Het voorprogramma begint om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m vrijdag 30 juni worden geretourneerd bij Ticketmaster.  Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm

Tickets die zijn aangeschaft voor de verplaatsing zijn tevens geldig voor het concert van Imarhan op 4 juni om 20.00 uur in de kleine zaal. Oorspronkelijk zou Imarhan het voorprogramma voor Kevin Morby verzorgen.

Kevin Morby
De subtiele invloed van Lou Reed, Bob Dylan en Neil Young schemert door in de muziek van Kevin Morby. In mei gaf Morby met zijn drie koppen tellende begeleidingsband een schitterend optreden in Paradiso Noord, een maand nadat zijn derde langspeler ‘Singing Saw’ uitkwam. Dit was de opvolger van de parels 'Harlem River' en 'Still Life'. Daarnaast maakte Morby ook al muziek met de bands The Babies en Woods. Kippenvel gegarandeerd. Op 16 juni verschijnt het nieuwe album 'City Music' dat de reislustige Morby maakte, terwijl hij vele grote steden in Amerika bezocht.